19 dec. 2010

I made a mistake. There are no hipsters at Club Answer. I went there the other day and all I could see was ugly foreigners. The music was bad too. The lasers were kinda neat though.

7 kommentarer:

  1. blä jag som va sugen på Club Answer när ja åker till Korea.. jahapp... too bad då... (hatar när de bara e västerlänningar) trots svenne som man e själv!

    hälsningar/ Lurker

    SvaraRadera
  2. jag trodde verkligen också att jag åtminstonde skulle få se fina koreaner och få lyssna till lite sjysst dunk som möjligtvis till och med skulle få mig att röra på fötterna. men nej. jag kanske var där en dålig kväll?

    SvaraRadera
  3. "Ugly foreigners"? Testa skriv det på svenska. Det låter inte bra.

    SvaraRadera
  4. fula utlänningar? skulle det vara rasistiskt menar du? fast det är det ju inte. en utlänning är någon som kommer från ett annat land än det han befinner sig i. och en ful utlänning är en sån som också råkar vara ful.

    och i det här fallet var ju jag en av de fula utlänningarna.

    SvaraRadera
  5. Även "utlänningar" kan väl vara rasister?

    Nu har jag ingen som helst anledning att tro att du skulle vara rasist, jag tyckte bara att det lät lite illa. Det känns liksom som att det är samma princip, och man kan inte hur som helst slå emot grupper och sen försvara sig med att man själv är med "och därför får man". Svårt att kalla det rasism, men det bidrar till en stämning.

    SvaraRadera
  6. men till emmy's försvar måste jag bara säga att i korea kallas alla som är icke-koreaner "foreigners" av både koreanerna och av oss själva. och det är absolut ingen rasismantydan i det...

    lurker - answer kan vara jätte bra ibland och sjit dålig i bland precis som alla andra klubbar. men jag håller med att när det bara e massa utlänningar så är det inge kul. men oftast är det faktiskt inte så...:)

    SvaraRadera
  7. du har helt rätt, det var onödigt att tillägga vilken sida jag själv var på och fullständigt orelevant för diskussionen.

    däremo håller jag inte med om att det skulle vara en rasistisk antydan överhuvudtaget. vare sej det är som paula säger eller inte.

    SvaraRadera